La propera Fira de l’Oli Baronia de Cabacés serà els dies 5 i 6 de desembre de 2021. Aquest any tornarà a ser presencial, a diferència de l’any passat que a causa de la pandèmia es va haver de fer una edició online.

Com a novetat, la fira durarà dos dies, el dia 5 es realitzaràn activitats durant tot el dia, i el dia 6 continuaràn les activitats fins al migdia.

Així mateix, ja s’ha començat a difondre els primers videos promocionals de la fira de l’oli d’aquest any.

Us emplaçem, doncs, a veure’ns els dies 5 i 6 de desembre pels carrers de Cabacés, una oportunitat única per descobrir com es produeix el nostre oli, fer cates, parlar amb els pagesos que el produeixen, visitar els diferents llocs d’interés del poble i moltes altres activitats. Us deixem amb un compte enrere:

0 days 00 hr 00 min 00 sc