Presentem la nova pàgina web, completament renovada i actualitzada, amb molt més contingut i detalls del producte que venem, l’oli d’oliva Verge Extra que els socis i la cooperativa elaborem amb tanta estima.

PRINCIPALS NOVETATS

Més Detalls

Amb nou contingut per explicar als clients les característiques de l'oli que produïm i la seva elaboració.

Més Segura

Amb la renovació hem canviat la botiga i tot el sistema intern de gestió de comandes, fent-lo molt més segur i eficient.

Amb notícies i novetats

Amb un apartat de blog on us anirem explicant les novetats relacionades amb l'evolució de les campanyes de l'oliva i moltes coses més.

Hem inclòs una gran quantitat de noves imatges i textos, per donar a conéixer la bellesa dels nostres conreus, de les característiques tant úniques del nostre territori, i de la qualitat del procés d’elaboració del nostre oli.

La nova pàgina s’adapta a totes les mides de pantalla, garantint una bona experiéncia d’usuari en mobils, tauletes o ordinadors.

Aprofitem la fira de l’oli per presentar-la, però la pàgina web no està completament acabada: pròximament segurem treballant per polir detalls del disseny, optimitzar encara més el seu funcionament, i traduir-la a més idiomes.