El proper 4 de desembre celebrem la XVI Fira de l’Oli Baronia de Cabacés on, com ja havíem avançat, podreu gaudir de desenes d’activitats per a tots els gustos. A dos quarts d’onze s’obrirà la fira al públic, les parades i algunes activitats començaran a funcionar. A les 11 l’Hble. Sra. Teresa Jordà i Roura, Consellera d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya inaugurarà la fira.

En aquest punt els visitants podran començar a gaudir de les nombroses activitats que s’organitzen al llarg de la jornada, hi haurà espectacles al carrer, parc infantil, tasts d’olis, entrades d’olives i visites al molí, visites al patrimoni arquitectònic, tallers de cuina, degustacions, concursos, dinar popular, jocs, i molt més. Podeu consultar tot el programa en la següent imatge:

També hem preparat un mapa amb tots els detalls: on aparcar per poder visitar la fira amb comoditat, la ubicació de cada activitat, i tots els detalls que pugueu necessitar:

Us esperem, doncs, el 4 de desembre per gaudir plegats d’una jornada excepcional.