El dissabte 9 de desembre us esperem a Cabacés per celebrar la XVIII Fira de l’Oli Baronia de Cabacés!

Com cada any, hi trobareu tastos d’oli, demostracions de cuina en directe, visites culturals, exposicions, concursos, espectacles de carrer, paradetes de productes locals i demostracions d’oficis, entre moltes altres activitats! Els més petits també són benvinguts, i podran gaudir del parc infantil i de l’Escape Box ‘El joc de l’oli’.

A les 12h i a les 16h hi haurà torns de visita al molí d’oli, perquè pugueu descobrir de primera mà com transformem les olives en or líquid. O, si ho preferiu, podeu assistir als tastos comentats d’oli, a les 11:30h i a les 16h, on aprendreu com tastar i conèixer diversos tipus d’oli acompanyats de professionals. Si voleu aprofundir més en la història de la cooperativa, recordeu que podeu trobar l’exposició ’90 anys de cooperativa’ al Museu Miquel Montagud.

A les 14h començarà el dinar popular de brasa, acompanyat d’oli nou i vi del territori. Els tiquets per al dinar es poden adquirir el mateix dia de la Fira als llocs que hi haurà indicats. Després del dinar, la festa segueix! A la tarda us hem preparat un concert per poder gaudir de bona música en directe, acompanyada dels millors vins dels cellers de la zona.

També us hem preparat una setmana plena d’activitats, perquè pugueu tenir un pont ple d’oli d’oliva verge extra! D’aquí poc us donarem més informació.

Us esperem el dissabte 9 de desembre a Cabacés!