La Diputació de Tarragona ha concedit l’any 2024 una subvenció nominativa a la Cooperativa Agrícola i Secció de Crèdit de Cabacés, per les obres d’adaptació, trasllat i ampliació de les oficines de la Cooperativa a l’edifici “Cal Farrera”, per import de 44.000 euros.

Aquest passat 1 de juliol vam començar les obres a l’edifici de Cal Farrera, al costat del molí, per poder rehabilitar-lo. L’edifici fa anys que és propietat de la cooperativa i el pis de baix s’utilitza com a magatzem de la mateixa. Aquestes obres permetran reformar el pis superior, on en un futur s’hi traslladaran les oficines. A la vegada, també s’hi adaptarà una sala de tast per poder-hi realitzar activitats oleoturístiques.

Gràcies a la Diputació de Tarragona per la seva ajuda!

Aquesta imatge té l'atribut alt buit; el seu nom és DIPTA_H_col.jpeg