La jornada ha començat amb la inauguració de la fira a càrrec de la Consellera d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Honorable Sra. Teresa Jordà.

Durant tota la jornada els visitants han pogut gaudir de de tast guiat d’olis amb els professionals de l’IRTA, visites guiades al molí de la cooperativa amb explicacions de com es realitza tot el procés d’extracció de l’oli, cercavila de la Mulassa de Falset, música en directe, parades de productes del territori, tallers de cuina professionals i populars, concursos, jocs participatius, tast de vins i cerveses del territori, xerrades, trobades d’urbansketchers, visites al patrimoni local de Cabacés, demostracions d’oficis i moltes altres activitats per a tots els gustos i edats.

Al migdia s’ha fet una pausa per fer el dinar popular, i han tornat a arrencar totes les activitats a primera hora de la tarda. La fira ha conclòs amb una foguera a la plaça, espectacle amb foc i berenar popular.

Tot i el fred habitual, la fira ha estat un èxit, amb centenars de visitants, per això volem agrair a tots els que hi heu assistit, així com a tots els voluntaris i entitats que han col·laborat d’una manera o d’una altra en aquesta jornada tant complerta que hem pogut gaudir, i esperem retrobar-nos-hi l’any que ve.