El Director General d'Economia Social i Solidària, el Tercer Sector i les Cooperatives de la Generalitat de Catalunya, Josep Vidal, ha visitat la Cooperativa Agrícola de Cabacés per conèixer de primera mà els projectes que s'estan duent a terme per millorar la cooperativa, garantir la continuitat de l'agricultura i afavorir l'arrelament al territori.

Durant la visita, el president de la cooperativa acompanyat per l'alcalde de Cabacés i el conseller comarcal d’agritultura han explicat a Josep Vidal les iniciatives que estan desenvolupant per millorar la sostenibilitat de l'agricultura local, així com les mesures que estan prenent per elaborar productes d'excel·lent qualitat.

Josep Vidal ha mostrat el seu interès pel treball que està realitzant la Cooperativa Agrícola de Cabacés i ha destacat la importància de les cooperatives agrícoles per a la conservació dels recursos naturals i la sostenibilitat del territori. A més, ha remarcat la necessitat de seguir treballant per garantir la viabilitat i la continuïtat del sector agrícola a Catalunya.

Aquesta visita s'ha enmarcat dins d'un seguit de visites que Josep Vidal ha realitzat per diverses cooperatives i cellers al Priorat.