Aquest pont de desembre us hem preparat un munt d’activitats perquè ens pugueu visitar.

Del dissabte 3 al diumenge 11 podeu fer visites guiades al molí, on us explicaran tot el camí que segueixen les olives des de l’arbre fins a convertir-se en oli, amb un tast d’olis al final de la visita. Cal reserva prèvia i el preu és de 10€ per persona. Tots els dies excepte el 4, 6 i 8, on podreu fer altres activitats encara més completes.

El diumenge dia 4 us esperem a la XVII Fira de l’Oli Baronia de Cabacés, la jornada més completa de l’any dedicada al nostre oli. Amb desenes d’activitats programades, que podeu veure aquí.

I els dies 6 i 8 podreu venir a collir olives amb nosaltres. Amb un esmorzar de pagès, visita a les oliveres, visita guiada al molí i tast d’olis. Per seguir tot el procés que fan les olives des de l’oliver fins a l’oli. Podeu trobar més detalls aquí.

Les activitats (excepte la Fira de l’Oli) necessiten reserva prèvia, ja que les places son limitades. podeu contactar-nos a info@coopcabaces.coop, al 621 292 634 o a través del formulari de contacte de la web.

També podeu apuntar-vos a una nit especial que hem preparat en col·laboració amb l’ajuntament de Cabacés, el dia 10, amb presentació de l’oli nou, amenització musical i sopar gourmet maridatge de la mà del xef Francesc Blanch de Deviteca. Per apuntar-vos a aquesta activitat, podeu contactar amb ajuntamentdecabaces@gmail.com. Places limitades.

Així doncs, no teniu excusa per no venir a gaudir d’alguna d’aquestes jornades que estem preparant amb tanta il·lusió.